Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Andebryst Pa Grill En Julens Delikatesse


Andebryst På Grill

Andebryst på Grill: En Julens Delikatesse

En fantastisk julemiddag

Andebryst er en fantastisk julemiddag, og det er en ret, der er sikker på at imponere dine gæster. Andebrystet er mørt og saftigt, og skindet er sprødt og lækkert.

Sådan tilbereder du andebryst på grillen

At tilberede andebryst på grillen er nemt, og det tager kun omkring en time. Først skal du fjerne skindet fra andebrystet og skære det i mundrette stykker. Derefter skal du pensle andebrystet med olivenolie og krydre det med salt og peber.

Tilbered andebrystet på grillen

Tilberedning på grillen: Forvarm grillen til medium varme. Læg andebrystet på grillen og steg det i 5-7 minutter på hver side, eller indtil det er gennemstegt. Lad andebrystet hvile i 10 minutter før servering.

Serveringsforslag

Andebryst kan serveres med en række forskellige tilbehør. Nogle populære tilbehør omfatter: * Kartoffelmos * Rødbedesalat * Grønne bønner * Tranebærsauce

Opskrift på andebryst på grill

**Ingredienser:** * 1 stk. andebryst * 1 spsk. olivenolie * Salt og peber **Fremgangsmåde:** 1. Fjern skindet fra andebrystet og skær det i mundrette stykker. 2. Pensl andebrystet med olivenolie og krydr det med salt og peber. 3. Forvarm grillen til medium varme. 4. Læg andebrystet på grillen og steg det i 5-7 minutter på hver side, eller indtil det er gennemstegt. 5. Lad andebrystet hvile i 10 minutter før servering. **Tip:** Andebrystet kan også tilberedes i ovnen. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og steg andebrystet i 15-20 minutter, eller indtil det er gennemstegt.


Komentar